Ja tenim l'anàlisi dels resultats dels nostres plans sectorial i transversal!

logo-gene          logo-min

Fa uns dies vam fer el tancament de la nostra programació d’accions formatives no formals de caràcter transversal i sectorial promogudes pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya i corresponents a l’exercici pressupostari 2021. Aquestes accions formatives s’han executat, majoritàriament, durant tot el 2022.

Una vegada finalitzats els nostres plans formatius, com sempre, fem una anàlisi qualitativa i quantitativa dels seus resultats amb l’objectiu fonamental de la millora contínua i, el més important, per a compartir-los amb tots vosaltres, els actors implicats (persones participants, persones formadores, equip de Balmes Innova, empreses clients, empreses proveïdores, etc.).

Balmes Innova és una marca comercial que representa a dues entitats: Centre d’Estudis Jaume Balmes i la Fundació Privada Jaume Balmes. Els plans formatius dels que estem parlant són:

  • Pla Transversal Centre d’Estudis Jaume Balmes (PT20210054)
  • Pla Sectorial Centre d’Estudis Jaume Balmes (PS20210048)
  • Pla Transversal Fundació Privada Jaume Balmes (PT20210056)

De forma general, després d’analitzar els resultats obtinguts, hem de dir que estem molt contents per com s’han desenvolupat. En total, hem format a 386 persones i la mitjana de la valoració global d’aquestes és d’un 3,85 sobre 4. Tenim un excel·lent!

A continuació, us ampliem aquest breu anàlisi:

En relació amb les persones inscrites, com hem detallat, han sigut 386. D’aquestes, han finalitzat un total de 334 persones. Això ens indica que, globalment, el nivell de participació és del 86,5%, un percentatge molt bo, tot tenint en compte que en moltes situacions és complicada la compaginació de la formació i l’activitat laboral dels usuaris. En les següents taules es poden veure les dades individuals de cada pla:

curs-subvencionat

Taula 1: Relació de persones inscrites i persones que han finalitzat la formació; elaboració pròpia

 

El nivell de participació de cada pla ha sigut:

  • Pla Transversal Centre d’Estudis Jaume Balmes: 79%
  • Pla Sectorial Centre d’Estudis Jaume Balmes: 88%
  • Pla Transversal Fundació Privada Jaume Balmes: 99%

Respecte a les valoracions de l’alumnat, les hem dividit en tres categories: general, equipaments i instal·lacions i formadors/es. A continuació, detallem aquesta informació:

curs-subvencionat

Taula 2: Valoració de l’alumnat per temes; elaboració pròpia

 

La majoria de les formacions s’han dut a terme en les nostres instal·lacions, tant del Centre d’Estudis Jaume Balmes (L’Hospitalet), com del Centre Tècnic de Sant Esteve Sesrovires. També disposem de dos col·laboradors amb acord de disponibilitat. En tot cas, sempre verifiquem la disponibilitat d'equipaments didàctics, així com les correctes condicions higienicosanitàries, i adequades condicions ambientals i de climatització.

En aquests plans hi ha inclosos cursos on s’ha complementat la formació presencial amb la modalitat “presencial a través d’aula virtual”. Aquestes formacions les fem a través de Microsoft Teams, plataforma amb la que treballem diàriament i a amb molt bones prestacions per a la tasca formativa. Aquesta combinació de modalitats, en molts casos, faciliten l’accés a les formacions de persones amb limitada disponibilitat de temps i/o desplaçament.

 

Per finalitzar, ensenyem alguns dels comentaris que ha deixat el nostre alumnat durant tota l’execució dels plans:

“El professor i l'ambient en general immillorable, súper contenta!”

“Molt satisfet amb el curs i el tècnic”

“Els professors són molt professionals”

“Molt satisfet tant amb els continguts del curs, així com amb el formador, excel·lent”